over mij

Op de basisschool vroeg de meester aan ons: “wat wil je later worden”? “Ontwikkelingswerker” schreef ik op het bord. 

Voila.

 

 

Ik begeleid mensen die meer ontspanning en plezier willen in hun werk of leven maar niet zo goed weten hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen.

Mijn jeugd was verre van rustig en ontspannen. Al jong leerde ik dat niet iedereen altijd het beste met je voor heeft. Dat heeft mijn veerkracht enorm vergroot. Omdat mijn stijl van leren anders is dan “normaal” ging ik mijn eigen weg. De studie (geschiedenis/Nederlands) waar ik braaf mee begon was me te saai en ik ging op reis (Ghana en Israel).  Hier leerde ik pas echt. Namelijk de basis van goed ontwikkelingswerk, en in mijn ogen ook de basis van goede coaching: ontwikkel eerst jezelf en help dan pas anderen.

Thuis in Nederland woonde en werkte ik in een kraakpand in Amsterdam, waar kleine bedrijven zeer druk bezocht werden. Ik leerde hier authentiek ondernemerschap: doe zoals jij denkt dat het goed is, no matter what, en zorg dat anderen daar van mee kunnen genieten.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en ik geloof er in dat ook jij succesvol kunt zijn op je eigen manier en dat je veel plezier, rust en vrijheid kunt ervaren, juist als je werkt!

 

KIJK HIER ALS JIJ GRAAG MEER PLEZIER EN RUST WILT

 

Contact me als je vragen hebt of kennis wilt maken. Je mag bellen of mailen, ik reageer altijd.

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP