over jou

Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen daar ligt je roeping.

Aristoteles

 

 

Ik werk voornamelijk met mensen die erg veel in zich hebben maar het idee hebben dat ze niet helemaal op de juiste plek zitten. Ze zijn eigenzinnig maar hebben het idee dat ze niet zo goed bezig zijn.

Nou ok, hier wat meer uitleg:

 

Mijn klanten zijn mensen die:

 

  • Een wisselende schoolcarriere hadden, ze konden bijvoorbeeld Athenaeum aan maar sloften door de MAVO heen en weten nog steeds niet wat ze nou echt willen.

 

  • Zich diep van binnen “anders” voelen. Ze zijn bijvoorbeeld hoog-sensitief, hebben adhd, een verscholen tatouage, een wat wispelturige jeugd achter de rug en ga zo maar door. Ze kunnen hier overigens prima mee omgaan maar weten niet zo goed wat ze moeten doen om waarde toe te voegen.

 

  •  Zichzelf  soms perfectionistisch vinden en denken dat ze bijvoorbeeld beter moeten plannen of “nee” moeten leren zeggen.

 

  • Werken op een hoog niveau maar last hebben van onzekerheid. Ze denken bijvoorbeeld: “wie zit er nou op mij te wachten? Zien anderen dan niet dat het niks voorstelt wat ik doe? Kan ik het wel? Doe ik het wel goed?”

 

  • Moeite hebben met het maken van een duidelijke keuze. Ze vinden het lastig te bepalen: “wat vind ik nou echt leuk?” Vaak hebben ze niet bewust voor een bepaalde opleiding gekozen. Ze baseren hun school- en carrierekeuzes op dat iets bijvoorbeeld op hun pad kwam of omdat het wel goed staat op hun cv.

 

  • Vastlopen door bepaald gedrag en inzicht willen in hoe ze die situaties onder controle kunnen krijgen. Ze willen een patroon doorbreken maar weten niet hoe ze dat moeten doen.

 

  • Te veel en te wisselend werk op hun bord hebben en verlangen naar duidelijkheid.

 

Daarnaast zijn mijn klanten ook:

 

  • Opleidingen, (HR) managers en organisaties die niet perse een standaard coach, programma of methode zoeken maar geholpen willen worden door iemand die authentiek is (maar niet zweverig).

 

Herken jij jezelf hierin en wil je nu graag weten hoe ik jou zou kunnen helpen?

 

KIJK HIER ALS JE INTERESSE HEBT IN COACHING

 

KIJK HIER ALS JE MEER WILT WETEN OVER FLOW/INDIANENTIJD

 

Als je vragen hebt of mij wilt spreken neem dan gerust contact met me op. Stuur me een appje, bel of mail me, ik reageer altijd.

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP