over mij

Op de basisschool vroeg de meester aan ons: “wat wil je later worden”? “Ontwikkelingswerker” schreef ik op het bord. 

Voila.

 

 

Ik help professionals die vastlopen om weer het pad in te slaan waar ze zich blij, tevreden en rustig bij voelen.

 

Zou het niet heerlijk zijn als je plezier zou hebben in je werk? Dat je er energie van krijgt en het gevoel hebt dat je goed bezig bent?

Misschien denk je dat dat voor jou totaal niet mogelijk is. Lijkt het je moeilijk en heb je geen idee hoe je het voor elkaar zou kunnen krijgen.

Dat geeft niks. Want luister:

 

Mijn jeugd was verre van rustig en ontspannen.

Al jong leerde ik dat niet iedereen altijd het beste met je voor heeft. Dat heeft mijn veerkracht enorm vergroot. Omdat mijn stijl van leren anders is en ik studeren niet leuk vond ging ik mijn eigen weg. Al reizende (Ghana en Israel) leerde ik pas echt. Namelijk de basis van goede coaching: ontwikkel eerst jezelf en help dan pas anderen.

 

Thuis in Nederland woonde en werkte ik in een kraakpand in Amsterdam, waar kleine bedrijven zeer druk bezocht werden.

Ik leerde hier authentiek ondernemerschap: doe zoals jij denkt dat het goed is, no matter what, en zorg dat anderen daar van mee kunnen genieten.

 

Jarenlang heb ik druk mijn best gedaan me aan te passen aan wat ik dacht dat mensen van mij verwachtten.

Totdat ik erachter kwam dat dat me nooit zou lukken. Omdat ik iemand ben die altijd haar eigen stijl ontwerpt. Dat inzicht was een bevrijding. Heerlijk! Ik doe de dingen lekker zoals ik het zelf wil.

 

Dus, zie je, je hoeft niet de perfecte opleiding en een  perfecte baan en een perfect leven te hebben om waarde toe te voegen en werk te doen dat voor jouw gevoel zinvol is.

 

Voor degenen die zich (zeer begrijpelijk) afvragen of ik dan eigenlijk wel opgeleid ben:

ja, dat ben ik. Ik ben afgestudeerd massagetherapeut, opgeleid (en zeer bedreven) in een leiderschapsmethodiek: “MODEL S”, opgeleid in systemisch werk, in conflictcoaching, leefstijlcoaching, en als trainer. Ik geef sinds 20 jaar trainingen, begeleid groepen, ontwerp programma’s, schrijf, en coach professionals met een groeivraag.

 

Ik geloof er in dat je, door op jezelf te vertrouwen en je eigen weg te gaan, veel plezier, rust en vrijheid kunt ervaren, juist als je werkt.

Dus als je twijfelt, op zoek bent, niet zo goed weet waar je moet beginnen: contact me gerust als je vragen hebt. Stuur me een appje of mail of bel me, ik reageer altijd.

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP