over mij

Op de basisschool vroeg de meester aan ons: “wat wil je later worden”? “Ontwikkelingswerker” schreef ik op het bord. 

Voila.

 

 

Ik begeleid mensen die meer ontspanning, rust of plezier willen tijdens hun werk en ik help ze dat op een eenvoudige manier voor elkaar te krijgen.

Mijn jeugd was verre van rustig en ontspannen.

Al jong leerde ik dat niet iedereen altijd het beste met je voor heeft. Dat heeft mijn veerkracht enorm vergroot. Omdat mijn stijl van leren anders is dan “normaal” ging ik mijn eigen weg. De studie (geschiedenis/Nederlands) waar ik braaf mee begon beviel me niet en ik ging op reis (Ghana en Israel).  Hier leerde ik pas echt. Namelijk de basis van goed ontwikkelingswerk, en in mijn ogen ook de basis van goede coaching: ontwikkel eerst jezelf en help dan pas anderen.

Thuis in Nederland woonde en werkte ik in een kraakpand in Amsterdam, waar kleine bedrijven zeer druk bezocht werden.

Ik leerde hier authentiek ondernemerschap: doe zoals jij denkt dat het goed is, no matter what, en zorg dat anderen daar van mee kunnen genieten.

Omdat ik studeren  een nogal helse opgave vond maar het me toch wel handig leek een opleiding af te ronden deed ik een 3-jarige opleiding massagetherapie.

Al snel daarna volgden opleidingen tot trainer en coach. Gelukkig heb ik nu helemaal mijn plek gevonden en wil ik aldoor maar meer leren over dit, voor mij, prachtige vak.

Jarenlang heb ik druk mijn best gedaan me aan te passen aan hoe ik dacht dat het moest en aan wat ik dacht dat mensen van mij verwachtten.

Totdat ik erachter kwam dat dat me nooit zou lukken. Eenvoudig weg omdat ik iemand ben die altijd haar eigen stijl ontwerpt. Dat inzicht was een enorme bevrijding  en bracht de opening om mijn werk precies zoals ik het wilde in te richten en vorm te geven.

De methode waar ik het meest mee werk is een leiderschapsmethodiek genaamd “Model S“.

Deze methode werd in 2014 door Harvard erkend als een van de best werkende leiderschapsmethodieken. Verder maak ik gebruik van systemisch werk, de kennis van de 4 elementen (vuur, water, lucht en aarde) die ik jarenlang bestudeerde bij Helmert Woudenberg, en natuurlijk van de methodiek die ik zelf ontwierp: “plan flow, organiseer indianentijd; het andere timemanagement”.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer.

Door al mijn ervaringen, uitwisselingen en ontmoetingen geloof ik echt dat ook jij succesvol kunt zijn. En dat je, op je eigen manier, veel plezier, rust en vrijheid kunt ervaren, juist als je werkt!

Geloof jij dat ook  al?

Misschien nog niet, maar zou je het wel graag willen.

Als je twijfelt, op zoek bent, niet zo goed weet waar je moet beginnen check dan hieronder:

 

KIJK HIER ALS JIJ OP ZOEK BENT NAAR IETS DAT JE KAN HELPEN.

 

Contact me als je vragen hebt of kennis wilt maken. Je mag bellen of mailen, ik reageer altijd.

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP