over mij

Ik help gedreven professionals om zich blij, tevreden en rustig te voelen over en tijdens hun werk.

 

 

Is het niet heerlijk als je plezier hebt in je werk? Dat je er energie van krijgt en het gevoel hebt dat het waardevol is wat je doet? Dat je het idee hebt dat “het klopt?”

Misschien zou je dat heel graag willen maar heb je geen flauw idee hoe je dat voor elkaar zou kunnen krijgen.

Dat snap ik. Mij lukte het ook niet in 1 keer.

Want luister:

Mijn jeugd was verre van rustig en ontspannen.

Al jong leerde ik dat niet iedereen altijd het beste met je voor heeft. Dat heeft mijn veerkracht enorm vergroot.

Omdat studeren me niet kon bekoren ging ik mijn eigen weg. Al reizende (Ghana en Israel) leerde ik pas echt. Over cultuur, verbinding, open staan voor volslagen vreemden, zelfreflectie, vragen stellen en waarom “helpen” vaak niet helpt:-)

 

Thuis in Nederland woonde en werkte ik in een kraakpand in Amsterdam, waar kleine bedrijven zeer druk bezocht werden.

Ik leerde hier origineel en sociaal ondernemerschap: doe zoals jij denkt dat het goed is, no matter what, en zorg er voor dat anderen daar profijt van hebben.

 

Jarenlang heb ik druk mijn best gedaan me aan te passen aan wat ik dacht dat mensen van mij verwachtten.

In welke kringen ik ook verkeerde, welk werk ik ook deed, ik vond mezelf een niet passend figuur, aangezien ik telkens voor iets anders koos dan gangbaar was.

Totdat ik het anders ging bekijken en zag dat ik altijd mijn eigen stijl ontwerp. Dat inzicht was een bevrijding.

Je hoeft niet de perfecte opleiding en een  perfecte baan en een perfect leven te hebben om te doen waar je blij van wordt, zinvol bezig te zijn en je energiek te voelen. Te gek!

 

Ik houd er van om gedreven professionals te laten zien en ervaren hoe gemakkelijk het is om meer te bereiken door minder te doen.

 

Vaak denk je dat er iets aan jou niet ok is, waardoor je heel veel energie stopt in zijn wie je DENKT dat je moet zijn. Je maakt hierdoor keuzes die er voor zorgen dat je leeg stroomt. Ik bedoel leeg als in: moe, ontevreden en teleurgesteld. Het is in mijn beleving verrassend eenvoudig om keuzes te maken die er voor zorgen dat je plezier hebt en je tevreden voelt. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt. Toch lijkt het soms zo lastig om dat te zien. Dan heb je iemand nodig die dat voor jou doet.

Daar heb je mij dan voor:-)

 

Voor degenen die zich trouwens afvragen of ik dan eigenlijk wel opgeleid ben:

ja, dat ben ik. Ik ben afgestudeerd massagetherapeut (HBO), opgeleid (en zeer bedreven) in een leiderschapsmethodiek: Model Seeing®, opgeleid in systemisch werk, conflictcoaching, leefstijlcoaching, en als trainer. Sinds 20 jaar geef ik trainingen, begeleid groepen, ontwerp programma’s, schrijf en coach professionals die, net zoals ik, met veel liefde en plezier hun werk willen doen.

 

Ik geloof er in dat je helemaal niets hoeft te veranderen aan jezelf om meer plezier en energie te krijgen, te doen waar je van droomt, te krijgen wat je wilt.

 

Het is mogelijk, ook voor jou!

 

Wil je me wat vragen? Je probleem voorleggen? Horen dat een oplossing echt haalbaar is? Laten we even bellen. Contact me gerust. Mail of bel me, ik reageer altijd.

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP