COACHING

Als je gelukkig wilt zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt“. Johan Cruijf

 

 

Herken je dit: 

 • je werk kost je meer energie dan dat het je oplevert
 • er is veel drukte in je hoofd en je hebt te veel werk op je bord
 • soms slaap je slecht en lig je te piekeren
 • je voelt je nutteloos en denkt: “waar doe ik het allemaal nog voor”?
 • als je nu geen stappen neemt dan krijg je nog een burn out of raak je overspannen

 

Wil je graag:

 • werk doen dat zinvol is en betekenis heeft
 • voldoening halen uit je werk
 • plezier hebben in je werk
 • werken vanuit innerlijke rust
 • helderheid in je hoofd
 • tijd overhouden

 

Ik help je om:

 • duidelijke keuzes te maken
 • rust te creëren in je dag
 • met focus te werken
 • met zelfvertrouwen te werken
 • energie te krijgen van je werk

 

Je neemt eenvoudige maar gerichte stappen en krijgt jezelf terug op de rails.

Jouw rails.

Wellicht een ander spoor.

Je krijgt 1 op 1 aandacht.

Ik help je een helder pad uit te stippelen, focus te creëren, inzicht te krijgen en de stappen te nemen waarvan je altijd al wist dat je ze moest nemen maar nooit durfde.

 

Ben jij, of heb jij:

 • iemand die vroeger moeite had met school? Zat je bijvoorbeeld eerst op de MAVO, terwijl je makkelijk HAVO aankon? Of je begon op het Athenaeum toen zakte je naar de HAVO? Of je spijbelde en haalde net genoeg punten om met de hakken over de sloot over te gaan?
 • het gevoel dat je eigenlijk onder je niveau werkt? Of in ieder geval op een plek zit waar je niet heel vrolijk van wordt?
 • iemand die in je jeugd lastige fases heeft doorstaan maar zich prima kan handhaven? Dus een gezin heeft, een goeie baan, een mooi huis, op zich is alles onder controle?
 • vroeger op hoog niveau gesport?
 • van de ene in de andere baan gerold, ik bedoel, dat je niet heel bewust een keuze hebt gemaakt maar koos voor je cv, voor zekerheid, of omdat je gevraagd werd?

 

Denk jij ook dat je moet veranderen?

Het tegenovergestelde is waar: in principe is het juist eenvoudig.

Je hoeft geen ingewikkelde of moeilijke dingen te ondernemen.

Jij hebt namelijk alles al in je om helemaal op je eigen manier succesvol te zijn.

Alleen zie je dat nog niet.

En daar ga ik je bij helpen. Omdat ik weet hoe dat moet:-)

 

Durf je het aan? 

Natuurlijk vraagt het moed. Want je moet dingen inzien en accepteren die je niet zo handig doet. Of die pijn doen en die je liever niet ziet. Laat dat nou net de plek zijn waar je grootste kans op winst ligt.

Hoe groot is je wens om aan de slag te gaan, durf je het aan?

 

Wat het je oplevert is dat je:

 • durft te kiezen en focus hebt
 • vertrouwen hebt in jezelf
 • je werk met plezier doet en er energie van krijgt
 • ziet dat het werk wat je doet zin heeft, je voelt je waardevol
 • je ontspannen voelt doordat je tijd overhoudt
 • voldoening uit je werk haalt, je eindigt je werkdag met een tevreden gevoel

 

Eerst even rustig kennis maken?

Snap ik! Je gaat niet zomaar met iemand in zee. Duh.

Ook ik vind het fijn om eerst persoonijk contact te hebben, zodat ik kan bepalen of ik je echt goed kan helpen. Ik ben namelijk wel van het doelen bepalen en die ook halen:-)

Dus.

 

Als je wilt kun je gebruik maken van een gratis strategiegesprek:

Dan krijg je helder wat je precies wilt bereiken met een coachtraject, wat het je op kan leveren en hoe snel je je doel zou kunnen bereiken.

Want als je twijfelt of je wel aan zoiets als coaching zult beginnen kan het fijn zijn als er iemand met je mee wikt en weegt. Ik, in dit geval:-)

 

Lijkt het je wat?

 

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS STRATEGIEGESPREK!

 

“Eerst had ik geen idee waar ik in uitblonk, en merkte ik dat mijn baan als communicatieadviseur het niet meer was voor mij. Na een fijn coachtraject bij Iris was ik nog niet klaar voor een nieuwe stap. Maar nu, na veel nagedacht te hebben en haar boek te hebben gelezen, heb ik dan toch een grote beslissing genomen: ik heb losgelaten wat niet goed voor me is en daardoor gaan er nu nieuwe deuren open. Er overheerst blijdschap en vertrouwen. Dit komt mede door de doortastendheid van Iris. Het coachtraject dat ik bij haar volgde heeft een hele waardevolle bijdrage geleverd aan waar ik nu sta.”

“Ik geloof dat niemand ooit is uitontwikkeld. Mensen zijn meestal zelf de belemmerende factor in hun ontwikkeling. Jij weet bij iedereen de kern te raken. Je kunt op alle niveaus schakelen en benadert mensen persoonlijk, waardoor ze zich veilig voelen, hun kwetsbaarheden tonen en daarmee aan de slag gaan. Je bent volhardend, maar je bent veilig. Ik zie tastbaar resultaat in gedrag en dat is heel waardevol.”

“Iris heeft mij geholpen bij de ontwikkeling van een 3-daagse leiderschapstraining voor vrouwelijk ondernemers in Zuid-Afrika. Ze heeft me geleerd hoe belangrijk het is om eerst doelstellingen helder te krijgen zodat er een goede flow in het programma kwam. Haar hulp was prettig omdat ze meedacht maar mij ook alle ruimte gaf om zelf met ideeën te komen. Waar ik twijfelde leerde ze me die twijfel in te zetten om te verbeteren. Het eindresultaat is een prachtig programma, wat ik vol vertrouwen uit ga voeren.”

Als zelfstandig ondernemer zat ik in een spagaat. Dolgraag leef ik mijn passie, maar de hypotheek moet betaald worden. Iris weet haarscherp de vinger op de zere plek te leggen. Als positief en optimitisch mens voelde ik wel de pijn, maar niet waar ik echt naar verlangde. Dat was een beetje raar en confronterend. Door de coaching werd ik me ervan bewust dat ik geen handige keuzes maakte. Ik heb geleerd dat ik mag handelen vanuit wat ik graag wil in plaats van uit wat ik nog niet kan of niet goed doe. Iris, dank je wel voor je liefdevolle confronterende aanpak!

Iris heeft als coach het talent om jou jezelf te laten herontdekken. Ze houdt een spiegel voor zonder te oordelen en laat diep voelen waar je kracht zit. Ze stimuleert je om, buiten de gebaande paden om, jezelf te ontdekken  zonder te verdwalen. Als ik in de toekomst weer een nieuw doel heb waar ik hulp bij nodig heb, dan “boek” ik zeker weer bij haar.

 

“Ik ben zo blij met de coaching van Iris. Ik had dit in het begin niet zien aankomen. Eerst zocht ik alle ontwikkeling op de werkvloer, maar nu haal ik de uitdaging die ik nodig heb uit mijn priveleven. Ik ben bijvoorbeeld veel meer met mijn kinderen op stap: fietsen, wandelen, leuke dingen doen, en ik help mijn vrouw met haar eigen bedrijf. Ik zie weer groei in mezelf. Ik word er vrolijk van en ik voel me voldaan. Dat geeft me veel energie maar vooral ook rust.”

“Het gaat heel goed met mij. Er is heel veel gebeurd, maar ik weet nu: je kunt het leven niet plannen. In plaats van dat ik met de dekens over mijn hoofd in bed ga liggen neem ik verantwoordelijkheid, manage processen en neem ruimte voor mezelf in. Ik vertel hoe ik mijn rol zie en hoe ik die in wil vullen, in plaats van dat ik wacht op hoe anderen vinden dat ik het moet doen. Ik voel veel meer vrijheid , zowel zakelijk als prive”.