COACHING

Als je gelukkig wilt zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt“. Johan Cruijf

 

Herken je dit?

 

 • mijn werk kost me meer energie dan dat het me oplevert
 • ik wil het anders maar weet niet hoe
 • ik ben te druk in mijn hoofd en heb veel te veel werk op mijn bord
 • ik slaap slecht
 • ik voel me nutteloos
 • als ik nu geen stappen neem dan krijg ik nog een burn out of raak ik overspannen

 

 

Misschien heb je dan wel behoefte aan het volgende:

 

 • ik wil werk doen dat zinvol is
 • ik wil voldoening halen uit mijn werk
 • ik wil de juiste keuzes kunnen en durven maken
 • ik wil innerlijke rust
 • ik wil helderheid in mijn hoofd en over mijn werk

 

Ik help jou om duidelijke keuzes te maken, met focus te werken en te vertrouwen op je gevoel, kennis en inzicht.

 

Want ik geloof in werken met liefde en plezier. Dat je laat zien wat je in je hebt, aangeeft wat jij graag wilt en vertelt hoe jij het ziet. Op zo’n manier dat anderen er blij van worden. Zodat je vol de verantwoordelijkheid voor je taken kunt nemen, zonder dat je bang bent om fouten te maken.

 

Tijdens een coachtraject neem je eenvoudige maar gerichte stappen en krijg je jezelf terug op de rails. Jouw rails. Wellicht een ander spoor.

Dit is wat je zou kunnen bereiken:

 

 • Je durft de juiste keuzes te maken
 • Je voelt dat je met gemak je werk doet en krijgt daar energie van.
 • Je ziet dat het werk wat je doet zin heeft, je voelt je waardevol.
 • Je weet hoe je kunt ontspannen en zorgt dat je dat regelmatig doet.
 • Je hebt rust, voldoening en (zelf)vertrouwen

 

De meeste mensen denken dat ze allerlei dingen moeten veranderen aan zichzelf voordat er verandering plaats gaat vinden. Het tegenovergestelde is waar: in principe is het juist eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde of mindblowing dingen te ondernemen. Jij hebt namelijk alles al in je om op geheel eigen wijze succesvol te zijn, ook al geloof je dat nu nog niet:-)

 

Vraag je je af of ik degene ben die jou kan helpen? Neem dan gerust contact met me op.  Dan plannen we een afspraak om vrijblijvend te bellen. 

 

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP 

 

 

Misschien ben je (HR) manager en op zoek naar iemand die je medewerkers kan helpen om persoonlijk te groeien.

 

 • Je wilt bijvoorbeeld graag dat het ze makkelijker lukt om hun werk te organiseren en je gunt het ze te werken vanuit de talenten die ze hebben
 • Of je zou het fijn vinden dat ze zelf keuzes kunnen en durven maken en vanuit zichzelf in beweging komen.
 • Je coacht zelf ook wel maar toch wordt het soms wat te persoonlijk en kom je er zelf niet uit.
 • Je hebt behoefte aan iemand met een andere insteek die feilloos oppakt waar jij niet verder komt. Je wilt iemand die authentiek is, maar niet zweverig.

 

Als je wilt dan maken we een afspraak om te bellen zodat we kunnen kijken of ik jou of je medewerkers kan helpen.

 

 

NEEM HIER CONTACT MET MIJ OP

 

 

Duur

Een coachtraject duurt ongeveer 5 tot 10 sessies.

 

Waar

Bij de meeste bedrijven kom ik gewoon intern. Particulieren of ZZP-ers komen naar een wisselende locatie in of om Zutphen.

 

“Ik geloof dat niemand ooit is uitontwikkeld. Mensen zijn meestal zelf de belemmerende factor in hun ontwikkeling. Jij weet bij iedereen de kern te raken. Je kunt op alle niveaus schakelen en benadert mensen persoonlijk, waardoor ze zich veilig voelen, hun kwetsbaarheden tonen en daarmee aan de slag gaan. Je bent volhardend, maar je bent veilig. Ik zie tastbaar resultaat in gedrag en dat is heel waardevol.”

Als zelfstandig ondernemer zat ik in een spagaat. Dolgraag leef ik mijn passie, maar de hypotheek moet betaald worden. Iris weet haarscherp de vinger op de zere plek te leggen. Als positief en optimitisch mens voelde ik wel de pijn, maar niet waar ik echt naar verlangde. Dat was een beetje raar en confronterend. Door de coaching werd ik me ervan bewust dat ik geen handige keuzes maakte. Ik heb geleerd dat ik mag handelen vanuit wat ik graag wil in plaats van uit wat ik nog niet kan of niet goed doe. Iris, dank je wel voor je liefdevolle confronterende aanpak!

Iris heeft als coach het talent om jou jezelf te laten herontdekken. Ze houdt een spiegel voor zonder te oordelen en laat diep voelen waar je kracht zit. Ze stimuleert je om, buiten de gebaande paden om, jezelf te ontdekken  zonder te verdwalen. Als ik in de toekomst weer een nieuw doel heb waar ik hulp bij nodig heb, dan “boek” ik zeker weer bij haar.

 

“Ik ben zo blij met de coaching van Iris. Ik had dit in het begin niet zien aankomen. Eerst zocht ik alle ontwikkeling op de werkvloer, maar nu haal ik de uitdaging die ik nodig heb uit mijn priveleven. Ik ben bijvoorbeeld veel meer met mijn kinderen op stap: fietsen, wandelen, leuke dingen doen, en ik help mijn vrouw met haar eigen bedrijf. Ik zie weer groei in mezelf. Ik word er vrolijk van en ik voel me voldaan. Dat geeft me veel energie maar vooral ook rust.”

“Het gaat heel goed met mij. Er is heel veel gebeurd, maar ik weet nu: je kunt het leven niet plannen. In plaats van dat ik met de dekens over mijn hoofd in bed ga liggen neem ik verantwoordelijkheid, manage processen en neem ruimte voor mezelf in. Ik vertel hoe ik mijn rol zie en hoe ik die in wil vullen, in plaats van dat ik wacht op hoe anderen vinden dat ik het moet doen. Ik voel veel meer vrijheid , zowel zakelijk als prive”.