BOEK

Hoe houd je jezelf overeind als om je heen alles steeds sneller lijkt te gaan? Denk jij ook altijd dat je nog beter moet leren plannen en je aan moet passen aan de razende wereld van internet, whatsapp, facebook en email? Check dan dit boek:

 

 

 

Dit boek staat boordevol praktische informatie over wat je kunt doen om meer tijd en energie over te houden.

Ik heb het in het bijzonder geschreven voor professionals die worstelen met een gebrek aan tijd en hierdoor veel stress ervaren. Ze lopen rond met het idee dat hun hoofd veel te vol zit, ploffen ’s avonds op de bank zonder nog te weten wat ze gedaan hebben die dag. Sommigen hebben zelfs het gevoel dat ze binnenkort misschien wel een burnout krijgen. Ze ervaren een gebrek aan focus en liggen ’s nachts te piekeren in plaats van dat ze slapen. Dit zorgt voor gevoelens van stress en gedemotiveerdheid. “Waar doe ik het eigenlijk allemaal voor?” gaat er door ze heen.

 

De oplossing voor dit probleem zit hem in het creëren van prettige ervaringen.

De meeste professionals denken namelijk dat ze nog beter moeten leren plannen, dat ze beter nee moeten leren zeggen en dat ze altijd en overal beschikbaar (en bereikbaar) moeten zijn. Ze volgen trainingen timemanagement die helaas niet helpen.

 

Hoe komt dat nou?

Omdat bijna al onze planning gericht is op de klok, op uren, dagen, maanden, jaren. Gericht op lege mailboxen en tussendoor whatsapberichten beantwoorden. Om gek van te worden.

Terwijl, rust en bijvoorbeeld voldoening, dat zijn ervaringen, die kun je niet langs een lineaire meetlat leggen.

Je kunt natuurlijk wel zorgen dat je je focus een beetje verlegd en er dagelijks voor zorgt dat je de tijd dat je aan het werk bent op een prettige manier ervaart.

Dit zal je tijd en energie opleveren.

 

Hoe doe je dat?

Doe je belangrijkste werk in diepe concentratie, flow, zonder je door wat dan ook te laten storen.

Kom los van klok en internet, zodat je hersenen informatie verwerken, verbind je met de tastbare wereld om je heen en leer vertrouwen op je intuïtie: indianentijd..

Oftewel: plan flow, organiseer indianentijd.

 

Een boek met uitleg, advies en concrete stappen om je te inspireren tot een werk- en leefstijl waarin jij bepaalt en waar ontspanning en vrijheid geen utopieën zijn, maar haalbare toestanden die jou datgene geven waar je zo naar verlangt: meer… tijd.

 

 

BESTEL HIER HET BOEK  PLAN FLOW, ORGANISEER INDIANENTIJD

 

 

“Kom je tijd tekort en voel je vaak onrust? Worstel niet langer, zo stelt Iris Berger, die een handzaam boek over tijd schreef”.

 

In een ruk uitgelezen! Heerlijk no-nonsense en praktisch toepasbaar boek over kiezen voor aandachtig werken in tijden waarin we overspoeld worden door informatie. En dan ook nog tijd over houden om te lummelen, gewoon lekker leven. Een aanrader!

“Dit boek is een leuke invalshoek om meer gefocust te zijn en toch ook tijd vrij te hebben!”

Iris neemt je in dit boek mee op weg naar een voldaan gevoel. Over je werk, maar ook over je vrije tijd. Met praktisch toepasbare tips voor herkenbare situaties laat ze je zien hoe je tevreden kunt zijn en meer ruimte voor ontspanning ervaart. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen op weg naar mijn vakantiebestemming en daarna met een paar simpele ‘regels’ uit het boek echte verandering tot stand gebracht. Echt een aanrader dus.

Een must-have boek en vooral een must-do-boek. Vele roepen; “ik heb géén of weinig tijd! Had een dag maar 48 uur!” Leef wat in dit boek staat geschreven en je hebt tijd over. No-nonsense gewoon DOEN. De schrijfster neemt je stap voor stap mee in het proces om het leven te kunnen leven wat je wilt leven; een leven met…..meer tijd!

Voor mij is dit boekje zeer waardevol. Iris Berger vertelt op een persoonlijke en bondige manier hoe je je leven op de werkvloer (en daar buiten) een hele interessante wending kan geven. Wat mij zo aanspreekt is dat het vol staat met nuttige en handige tips en vaardigheden waarmee je snel zelf aan de slag kan. Zonder management-poeha en psychologisch geneuzel.

Iris heeft een hele intuïtieve aanpak en werkt vanuit een brede set gereedschap, geen snelle trucs of methodes. Gestoeld op gedegen kennis en ervaring biedt ze inzichten die vanzelfsprekend aanvoelen, maar waar je toch zelf als slimme professional niet op gekomen was. Ik heb niks met Indianen, maar veel geleerd van Iris. Fijn dat er nu ook een boekje is waarin ze haar visie beschrijft.